Aanvang
De look-alike koning komt altijd minimaal uur van tevoren op de afgesproken plaats. In de volgens contract afgesloten kleedruimte, kunt u samen met de koning en andere aanwezigen de laatste zaken bespreken. De minimale vereisten zijn opgenomen in het contract.

Speech
De door u zelfgemaakte speech dient 1 week voor aanvang van het optreden  digitaal te worden aangeleverd.  De speech is maximaal 300 woorden, lettertype Arial 12. Door de look-alike koning kan een humoristische tekst worden geschreven, met een duur van maximaal 7 minuten. Vraag naar de voorwaarden.

Tijdsduur
De duur van een optreden is maximaal 1 uur van moment van beginnen tot weggaan. Verlengde tijden zijn in overleg mogelijk.

Geluid
Tijdens het optreden is een katheder en een geluidsinstallatie wenselijk met een  draadloze (rever)microfoon. De keuze van versterkt geluid is afhankelijk van de grootte van het gezelschap en afmetingen van de op te treden ruimte.

Omkleden
In de kleedkamer staan een spiegel en twee stoelen.

Parkeren
De organisatie draagt zorg voor een parkeerplaats vrij van betaling, op loopafstand van maximaal 3 minuten van het evenement.

Kleding
De look-alike koning beschikt over 2 pakken waaruit een keuze kan worden gemaakt te weten:

  • Marinepak. Op het ceremoniële uniform staat het koninklijk distinctief, een embleem met symbolen van de koninklijke macht en waardigheid. Het distinctief bestaat uit het rijkszwaard, de rijksappel en de scepter.
  • Gekleed, zwarte schoenen, donkerblauw pak, wit overhemd met effen stropdas,